Norsk-Koreansk Vennskapsforening ble stiftet i 2009 med formål "å arbeide for fremme av vennskap og forståelse mellom Norges og Republikken Koreas folk".

 

Vedtekter (norsk)

Statutes (English)

Styremedlemmer

Lucie Paus Falck

Leder/President i Vennskapsforeningen fra starten i 2009. Far var veteran, tjente i to perioder ved NORMASH. Da det skandinaviske undervisningssykehuset i Seoul, National Medical Center, åpnet i 1958, startet han en to årsperiode der. Lucie var med i et år fra starten i oktober 1958. Er nå pensjonist.

Egil Aksnes

Arbeider som fysioterapeut på eget fysikalsk institutt i Drammen. Har fire adoptivbarn fra Sør-Korea, og har besøkt landet to ganger. 

Marita Nordbø

Har jobbet ved den Sør-Koreas ambassade i Oslo i fem år, først ett år som resepsjonist, deretter fire år som sekretær for ambassadøren. Har utdannelse fra UiO innen fransk, jus og statsvitenskap. Var sommeren 2009 gruppeleder for Homecoming Program i Seoul.

Didrik Dukefoss

Student ved UiO. Har morfar som er NORMASH-veteran og koreansk mormor som møttes under Koreakrigen. Besøkte Sør-Korea i 2010 i forbindelse med Peace Camp for Youth, et arrangement for etterkommere av koreaveteraner fra FN-styrkene. 

Karina Castberg
 
Født i Seoul i 1973 ble adoptert til Norge i 1974. Eier av "Carinas Smak til Behag" og "Cafe Edvard Munch" på Munchmuseet. Har bodd, studert og jobbet i Cambridge MA, Washington DC fra 1998-2004.

 

Counsellor Mr Seokhong Shin

Mr Seokhong Shin joined in the Korean Embassy in Oslo in August 2014. He is in charge of political and cultural affairs within the Embassy. He also is participating in board member meeting since taking up his job in Oslo. He began his career in the Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Korea in 2001. He has one daughter and one son.  

Jennie Steidel

Student ved Universitetet i Oslo. Var utvekslingselev på vanlig koreansk skole i Daegu, Sør-Korea 2012-13. Har etter det tolket for privatpersoner og er elev ved Koreansk språkskole ved St. Hanshaugen. Er i tillegg aktiv i Koreaforeningen ved UiO.